Hur man gör tvål

Hjälp din hud att känna sig ren och frisk med kraften i kratomtvål. DIY tvål är ett bra sätt att få de bästa effekterna av kratom, DIY tvål är lätt att göra och det ger dig förmågan att veta exakt vad du använder på din kropp. Från att lägga till dina favoritdofter till att lägga till potenta växter så är det ett bra val för många kratomförespråkare att välja att göra sin egen tvål.

Varför ska jag ha Kratom i min tvål?

Genom att göra din egen kratomtvål kan du välja vad som är rätt för dig. Du bestämmer de växter du tycker är mest användbara antingen för deras direkta effekter på din hud eller som ett medel för aromaterapi. Kraftfulla i sig kan dessa blommor och örter skapa en synergistisk effekt när de blandas med premium kratompulver.

 • Återfuktar och ger näring – DIY kratomtvål har en näringsrik oljebas som ger din hud de näringsämnen den behöver. När det blandas med rätt blandning av kratom och växter, kommer du att få en mjukare hud som är smidig och ett minskat utseende av exempelvis ärr och åldrande.
 • Hjälper till att kontrollera fläckar – Fläckar orsakas av vår egen kroppskemi, eftersom talgkörtlar överproducerar olja och täpper till porer och folliklar med döda hudceller. Rätt tvålblandning kan hjälpa till att rensa porer och bättre hantera hudens oljeproduktion.

Göra tvål

För många människor är tvåltillverkning en spännande hobby som låter dem ta kontroll över kroppens yttre välbefinnande. Det är relativt enkelt och det finns ingen gräns för de potentiella anpassningar du kan välja mellan. För den här batchen börjar vi med, och det ger dig inte Fight Club flashbacks. Vi ska göra en generisk glycerintvål som låter dig utforska varje variant du kan tänka dig för att få ut mesta möjliga av din kratom.

Ingredienser:

 • 2 lbs. smält och häll glycerin tvålbas lika i volym med tvålen du gör.
 • 1 kopp oliv- eller kokosolja. Kom ihåg att oljor som är fasta vid rumstemperatur i allmänhet kommer att producera hårdare tvålstänger.
 • 6oz, av premium Kratom pulver från Kratom of Sweden
 • Växter utifrån eget val. Dessa kan vara torkade blommor, som lavendel eller jasmin, eller du kan välja en eterisk olja och lägga bara till några droppar. Se gärna vår sortiment av eteriska oljor och torkade blommor.

Observera att tvålbasformuleringarna varierar. Vissa kommer redan att innehålla närande oljor som de som nämns ovan. Om din tvålbas innehåller dessa halverar du mängden olja du tillför eller så kan du hoppa över den helt och hållet om du vill. Vilket som än ger dig konsistensen i den tvålen du gillar bäst. Förbered ditt arbetsområde med tidningar eller andra absorberande material vid risk för spill, använd gummihandskar för att skydda händerna, skydda ansiktet och använd ögonskydd om det behövs. Se till att barn och husdjur håller sig borta från heta oljor och glycerin, eller förtäring av någon av ingredienserna.

Gör din tvål

 1. Smält Glycerin – I en dubbelpanna, värm bitar av glycerin tills de smälter. Detta händer vid ca 115°F. Om du inte har en riktig dubbelpanna, låt det smälta över vattenbad.  Värm tills den når en jämn konsistens.
 2. Förbered tvålformar – Silikon tvålformar är bra att använda men vanliga plåtformar fungerar lika bra. Om allt annat misslyckas kan du använda en djup bakplåt eller kakform och sedan skära stänger till olika storlekar senare. En lätt spritz med någon droppe alkohol på formarna hjälper till att hålla din tvål från att bubbla medan den härdar efter att du häller den i.
 3. Tillsätt oljor – Tillsätt dina tillsatta näringsoljor långsamt under omrörning för att skapa en välblandad lösning. Rör om långsamt och kom ihåg att “skrapa” botten av pannan så att du får distribution i hela glycerinet.
 4. Ta bort från värmen – Ta bort din smältpanna från dubbelpannan.
 5. Tillsätt aktiva föreningar – Tillsätt långsamt din kratom till tvålen under omrörning och eventuella eteriska oljor. Om du använder torkat växtmaterial, tillsätt det sist.
 6. Häll din tvål – Fyll försiktigt dina formar. Rör om när du fyller. Alla sediment, såsom torkade blomblad, kan spridas ner i formarna när du är klar om det behövs. När dina formar är fulla, spritza topparna med en gnutta alkohol för att förhindra luftbubblor från att skada ytan.
 7. Let It Cure – Placera tvålen på en sval, torr plats där den inte kommer att störas på minst 24 timmar. Vid den tidpunkten bör din tvål vara redo att användas, men vissa olivoljetunga tvålar kan fortsätta att härda i flera dagar.

Börja med kvalitet

DIY-tvål kan vara lika effektiv som butiksköpt tvål samtidigt som den erbjuder vård skräddarsydd efter dina behov. Se bara till att du börjar med premium kratompulver, så får du ett bra resultat.  Beställ kratom av hög kvalitet online från Kratom of Sweden idag.