Om oss

Först och främst så vill vi tacka er som tar er tiden att läsa genom vår vision och historia.

Vi på Kratom of Sweden har visionen att erbjuda högkvalités produkter med bästa servicen och de bästa priserna som marknaden kan erbjuda.

Vi är ett familjärt bolag som gör allt vi kan för att få dig som kund att känna dig nöjd. Vårt mål är att sprida kunskapen om och erbjuda denna fantastiska ört att använda i ditt tvålskapande. Därmed har vi valt att med omtanke och noggrannhet testa varje sort innan vi lanserar det och erbjuder det till er.Vi kan med stolthet säga att våra produkter har utan tveka marknadens bästa kvalité.

De kratomblad som vi väljer är av bästa kvalitet och det kontrollerar vi genom att varje blad handplockas och att de blad som väljs ut verkligen är redo för att skördas, vi använder inte löv som inte är klara för skörd. Detta för att säkerställa att bladen håller den kvalitet som vi eftersträvar.

För att hålla kvalitet som bäst så har vi valt odlare som består av en familj som har jobbat med kratomodling i över 40 år i Indonesien. Ett land där underbetalning är dessvärre vanligt. Vi har valt att hålla oss till en region för att likaså hjälpa till att bidra till positiv ändring där hårt arbetande människor får den lönen som förtjänar. Att ni väljer oss att köpa kratom från bidrar därmed till bättre förhållanden till kratomodlare i Indonesien!

Vi på Kratom of Sweden säljer kratom (Mitragyna Speciosa) endast som en ingrediens att använda i tvåltillverkning. Det är aldrig menat att användas för mänsklig konsumtion.

För att ge bästa servicen  så skickas alla order som görs innan kl 14:00 samma dag, sen är ni mer än välkomna att höra av er på mail om ni undra över något.

Idag består marknaden av många seriösa och oseriösa bolag men vi vill nämna att vi har med ett stolt omtanke valt att samarbeta med Kratomspecialisten.com.


Mår din hud bra! Så mår du bra!!